Le Soleil

Het ontbijt, bestaande uit een uitgebreid buffet, wordt in de buitenlucht opgediend. Zo wil je elke ochtend wel beginnen toch? Het terras van het restaurant kijkt uit over buitenbad, het strand en de zee. Hun specialisatie is Italiaans, geen verrassing natuurlijk, daar kwam je voor naar Italië. Klaar voor een lazy day, want het zonneterras en de ligtuin lonken al, of liever 'au nature' dan staan de ligbedden met parasol tot je beschikking op het eigen strand. Haal je drankje aan de buitenbar en rond het middaguur of in de namiddag regelen ze hier je snacks. Nog een beetje lui van de dag en het avondeten, slenter je door de voetgangerszone langs gezellige winkeltjes en cafeetjes, waarna er stiekem nog best een schepijsje in past, die je bij de plaatselijke gelateria koopt.

Vanaf €595,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Marina Di Venezia

Marina Di Venezia
TUI.nl

Camping Marina di Venezia in Punta Sabbioni is een geweldige camping met heel veel vertier voor alle leeftijden, en dat begint al bij het zwemgebeuren: een zwemparadijs dat bestaat uit maar liefst zeven zwembaden! Je kunt hier dollen in het golfslagbad, baantjes trekken in het 25-meterbad, of relaxen in het bubbelbad terwijl de kids zich vermaken in één van de twee speelbaden voor kinderen met glijbanen of in het pierenbad. Nog meer waterpret vind je uiteraard op het brede zandstrand dat langzaam afloopt, dus prettig als je met kleine kinderen bent. Neem dus schepjes, emmertjes en flippers mee, want daar ga je nog veel plezier van hebben. Maar ook als je wat sportiever aan de slag wilt zit je hier goed. Ga lekker voetballen, tennissen of beachvolleyen met je nieuwe vakantievrienden of leef je eens uit met boogschieten. Punta Sabbioni ligt als het ware om de hoek en van daaruit vertrekken regelmatig boten naar Venetië. Een half uur varen en je staat al op het San Marcoplein!

Vanaf €160.00 Meer informatie Boek reis

Italy Camping Village

Italy Camping Village
TUI.nl

Italy Camping Village in Cavallino Treporti ligt op een mooie rustige plek direct aan de zee en dus ook aan het zandstrand. Zwemmen kun je trouwens ook in het zwembad en vanwege de waterglijbaan vinden de kinderen dat misschien zelfs wel net zo leuk. Bij het zwembad kun je dan weer geen zandkasteel bouwen. Om en om dan maar? Voor de kenners, de camping ligt naast Union Lido. In Punta Sabbioni vertrekken de boten maar Venetië, en daar moet je eigenlijk wel naar toe als je er zo dicht in de buurt bent. Als je dat zou willen kun je daar ook met de bus naar toe, die stopt zo ongeveer voor de camping. Bij de receptie geven ze je graag alle informatie.

Vanaf €163.00 Meer informatie Boek reis

Da Bruno

Da Bruno
TUI.nl

Hotel Da Bruno is een vriendelijk en kleinschalig familiehotel en telt dertig kamers. Het hotel is gehuisvest in een mooi pand uit de jaren dertig. Het biedt een hartelijke gastvrijheid in een omgeving vol met modern comfort. De kamers van Da Bruno zijn verzorgd ingericht. Het hotel heeft een perfecte ligging tussen de Rialtobrug en het San Marcoplein. Verder vind je in de directe omgeving verschillende winkels, bars en gezellige restaurants. Boothalte Rialto op circa 350 meter.

Vanaf €311.00 Meer informatie Boek reis