Vergelijkbare reizen

Kroatië & Griekse eilanden Cruise - Norwegian Gem*****

Kroatië & Griekse eilanden Cruise - Norwegian Gem*****
Kras.nl

Deze unieke zeecruise brengt u naar het romantische Venetië, Kroatië en de Griekse eilanden! Het luxueuze 5-sterren cruiseschip Norwegian Gem van de gerenommeerde Norwegian Cruise Line ligt op u te wachten in Venetië, waarna we koers zetten naar Split in Kroatië en natuurlijk de heerlijke Griekse eilanden Kreta, Santorini en Mykonos.SPECIALE EXTRAIndien u deze cruise vóór 29 januari 2010 boekt ontvangt u aan boord een bestedingstegoed van US$ 50 tot US$150 per hut (afhankelijk van het door u gekozen huttype). Dit bedrag zal bij inscheping op uw boordpas worden bijgeschreven. Hieronder vindt u een overzicht van het te ontvangen bestedingstegoed per huttype. Dit tegoed is per hut, dus niet per persoon.? binnenhut: US$ 50? buitenhut: US$ 100? buitenhut met balkon: US$ 125? minisuite: US$ 150

Vanaf €1,049.00 Meer informatie Boek reis

App. Ancient Thira

App. Ancient Thira
Sunweb Zomer

Op ongeveer 300 meter afstand van het gezellige plaatsje Kamari liggen de studio's van Appartementen Ancient Thira. Deze authentieke blauw/witte studio's passen perfect in het plaatje van Santorini. Vanaf de studio's heb je een schitterend uitzicht over de zee, het dorpje of het rotsachtiglandschap. Deze sfeervolle appartementen vormen een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het schitterende eiland en fijne dagen op het strand, dat je na zo'n 250 meter lopen kunt bereiken. Je kunt hiervandaan ook een mooie wandeling naar de andere kant van de berg en bijvoorbeeld het dorpje Perissa bezoeken. Eigenaresse Eyarrenia spreekt dan misschien geen Engels, ze is wel bijzonder charmant en aardig en zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.

Vanaf €459.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Sigalas

Hotel Sigalas
Sunweb Zomer

Het kleinschalige Hotel Sigales is helemaal in de stijl van de Cycladen gebouwd. Het stijlvolle plekje dat uit slechts 22 kamers, verdeeld over twee gebouwen bestaat, is wit met typerende blauwe details. Het ligt direct aan het zwarte, vulkanische strand van Kamari. Het centrum van dit gezellige plaatsje is na een korte wandeling te bereiken. Ook de hotelkamer bestaat uit frisse witte en blauwe kleuren. De blauwe luikjes maken dit Griekse plaatje helemaal af. Wanneer je naar buiten stapt groeien op verschillende plekken kleurrijke bougainvilles en kun je een plekje aan het heerlijke zwembad uitzoeken. Bij de poolbar staan verkoelende drankjes en lekkere snacks op de kaart.

Vanaf €1,099.00 Meer informatie Boek reis