15-daagse combinatiereis Paros - Naxos - Santorini

De Cycladen zijn zeker een bezoekje waard en helemaal wanneer je een aantal eilanden afhopt! Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Mix & match het pittoreske Paros met het kenmerkende haventje, het gezellige Naxos met een prachtige natuur of het dromerige Santorini met adembenemende zonsondergangen. Proef de sfeer van ieder eiland op je eigen tempo en maak een reis om nooit meer te vergeten!

Vanaf €1.207,00
 
 

Vergelijkbare reizen

8 dagen Middellandse Zee cruise Griekenland & Montenegro - MSC Musica

8 dagen Middellandse Zee cruise Griekenland & Montenegro - MSC Musica
Peterlanghout.nl

Vaar mee met de MSC Musica over de Oostelijke Middellandse Zee naar Italië, Griekenland en Montenegro. Bezoek Olympia en Athene en ontdek Santorini.

Vanaf €599.00 Meer informatie Boek reis

Cruise Adriatische kust en Griekenland

Cruise Adriatische kust en Griekenland
Kras.nl

Per Norwegian Star naar de Oostelijke Middellandse zee. O.a. naar Santorini

Vanaf €1,244.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Sigalas

Hotel Sigalas
Sunweb Zomer

Het kleinschalige Hotel Sigales is helemaal in de stijl van de Cycladen gebouwd. Het stijlvolle plekje dat uit slechts 22 kamers, verdeeld over twee gebouwen bestaat, is wit met typerende blauwe details. Het ligt direct aan het zwarte, vulkanische strand van Kamari. Het centrum van dit gezellige plaatsje is na een korte wandeling te bereiken. Ook de hotelkamer bestaat uit frisse witte en blauwe kleuren. De blauwe luikjes maken dit Griekse plaatje helemaal af. Wanneer je naar buiten stapt groeien op verschillende plekken kleurrijke bougainvilles en kun je een plekje aan het heerlijke zwembad uitzoeken. Bij de poolbar staan verkoelende drankjes en lekkere snacks op de kaart.

Vanaf €1,099.00 Meer informatie Boek reis