White Sands

Zachtjes hoor je de golven op de achtergrond. De zon schijnt, het is heerlijk weer. Nu al omdraaien op dit o zo fijne strandbed of straks. Eerst maar even een lekker koud drankje bestellen. Het ontbreekt hier aan helemaal niets voor een heerlijke strandvakantie. Ben je klaar met het strand? Dan duik je in het zwembad van het naastgelegen Haris. Na zo'n heerlijke stranddag schuif je aan in de taverna van dezelfde eigenaar, voor traditional Greek food. Wat denk je, Moussaka of Keftedakia?! Kalí Orexi.

Vanaf €487,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Magda's

Magda's
TUI.nl

Magda's appartementen staat voor ongekende Griekse gastvrijheid. Dit appartementencomplex is zeer bekend op de Nederlandse markt en vele gasten keren jaar na jaar terug. En dat is niet voor niets. De appartementen liggen verspreid in een weelderige tuin en zijn sfeervol ingericht. Terwijl je geniet van je frappe op het terras heb je fantastisch uitzicht over de baai en Parga zelf. 's Ochtends nog even lekker blijven liggen? Bij Magda's is dat geen enkel probleem, je kan hier namelijk ontbijten wanneer het jou uitkomt. Dat is pas echt vakantie, toch?

Vanaf €454.00 Meer informatie Boek reis

Villa Orange

Villa Orange
TUI.nl

In Villa Orange word je hartelijk ontvangen door de eigenaren met bijvoorbeeld koffie, frappé of een zelfgebakken cake. De ruime appartementen met ingerichte keuken zijn gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Parga. Dit is een perfecte uitvalsbasis om het indrukwekkende vaste land te ontdekken. Een aanrader voor de echte Griekenland-liefhebber!

Vanaf €419.00 Meer informatie Boek reis

Enetiko Resort

Enetiko Resort
TUI.nl

Welkom bij Roula en Achilleas! Vanaf het terras, waar je rustig kunt ontbijten, heb je indrukwekkend uitzicht over de baai. De kamers en appartementen zijn ruim en stijlvol ingericht. Het complex is gebouwd in de stijl van Parga, met hoogteverschillen en steegjes. Daardoor heb je vanaf vele plekken bij en rond je appartement of kamer prachtig uitzicht. De ruime kamers zijn gemaakt om tot rust te komen en de heerlijke bedden zorgen elke dag weer voor een uitgerust en frisse start van weer een geweldige vakantiedag.

Vanaf €474.00 Meer informatie Boek reis