White Sands

Zachtjes hoor je de golven op de achtergrond. De zon schijnt, het is heerlijk weer. Nu al omdraaien op dit o zo fijne strandbed of straks. Eerst maar even een lekker koud drankje bestellen. Het ontbreekt hier aan helemaal niets voor een heerlijke strandvakantie. Ben je klaar met het strand? Dan duik je in het zwembad van het naastgelegen Haris. Na zo'n heerlijke stranddag schuif je aan in de taverna van dezelfde eigenaar, voor traditional Greek food. Wat denk je, Moussaka of Keftedakia?! Kalí Orexi.

Vanaf €487,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Albatros

Hotel Albatros
Sunweb Zomer

Het rustig gelegen Hotel Albatros combineert het beste van beide! Zo kun je hier vooral genieten van de rust, terwijl je zowel het Zavia strand als het centrum van Sivota lopend bereikt. Het speels gevormde zwembad nodigt je uit voor een frisse duik, maar je kunt ook gebruik maken van de naastgelegen hot tub. De kamers kennen een vrij moderne inrichting en de dagen beginnen hier al helemaal goed met een lekker ontbijtje.

Vanaf €449.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Sivota

Hotel Sivota
Sunweb Zomer

Hotel Sivota is een karakteristieke plek met een familiare sfeer! Het grote zwembad ligt temidden van een prachtige tuin, met veel wuivende palmbomen die tevens wat schaduw bieden tijdens de zonnige zomerdagen. Je zou haast vergeten dat de omgeving van Sivota prachtige stranden kent, die je al op loopafstand kunt bezoeken. Naast een speeltuin voor de kleintjes en een tennisbaan voor actief vermaak, kun je in het restaurant terecht voor de Griekse en internationale keuken. De frisse kamers van Hotel Sivota zijn comfortabel ingericht.

Vanaf €479.00 Meer informatie Boek reis

Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa
Kras.nl

Vakantie Griekenland naar Parga met verblijf in een 4-sterren hotel o.b.v. logies

Vanaf €710.00 Meer informatie Boek reis