Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

Een oase van rust, een zee van ruimte en een relaxt gevoel. Dat zijn de drie R'en die op Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa van toepassing zijn. In het exclusievere deel van het Insotel Punta Prima Resort staat vakantie vieren voor niets moet en alles mag. Tennissen, fietsen of dagje sauna? De faciliteiten van het resort staan voor je klaar. Kom volledig tot rust in dit luxueuze hotel aan de baai van Punta Prima. Stijlvolle kamers, culinaire hoogstandjes en adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Wat wil je nog meer?

Vanaf €1.624,00
 
 

Vergelijkbare reizen

App. Las Pergolas

App. Las Pergolas
Sunweb Zomer

Het eenvoudige Appartementen Las Pergolas ligt op een rustige plek in Son Parc. Er is een zwembad voor een frisse duik en doordat het uit maar tien appartementen bestaat, hangt er een rustige sfeer. Dit is een fijn adres om te genieten van een relaxte vakantie!

Vanaf €369.00 Meer informatie Boek reis

Audax Spa & Wellness

Audax Spa & Wellness
TUI.nl

Het hotel Audax Spa & Wellness staat op honderd passen van het witte zandstrand van Cala Galdana midden in een beschermd natuurgebied. Het enige wat je 's ochtends hoort, is het ruisen van de zee en de exotische vogels in het bos? en de ober die vraagt of je een cappuccino bij je ontbijt drinkt. Het hotel is voor volwassen, koppels en vrienden. Dat merk je aan de rust in het zwembad op de zesde verdieping, maar bijvoorbeeld ook aan de prettige sfeer in de restaurants. In alle rust en ruimte met elkaar genieten. Voor extra verwennerij is er het wellnesscentrum. Een van de meest uitgebreide centra van het eiland. Of kom in actie! Een dagje kajak varen, een tocht op een mountainbike of een stevige wandeling maken over de Cami de Cavalle? Dit hotel verrast.

Vanaf €912.00 Meer informatie Boek reis

Son Bou Playa

Son Bou Playa
TUI.nl

Waan je een dorpsbewoner van Menorca. Bij appartementen Son Bou Playa voel je je snel thuis. Wijd verspreid langs de kustweg van de fijne badplaats Son Bou liggen de bungalowgebouwen. Hier kom je voor de rust, één van de beste stranden en een ondernemende vakantie. Trek het landelijke binnenland in of bezoek Mahon. Proef de sfeer en verken de buurt.

Vanaf €589.00 Meer informatie Boek reis