Zilwa Attitude

Mauritiaanse strandhuisjes en winkeltjes-van-weleer waren de inspiratiebron voor de eigenaren van Zilwa Attitude. Ze ontwierpen een 4-sterrenhotel dat 100% Mauritiaans is. Dat zie je aan het kokosnootvloerkleed in de familiekamers en aan de steigerhouten spiegel in de luxe badkamer van de Couples kamers. In elk detail voel je het vakmanschap van Mauritiaanse locals. Terwijl een vintage Coca-Cola bakfiets nonchalant tegen de beachbar aanleunt, begroet de barman je vriendelijk. Hoogste tijd voor een glas Green Island Rum! Laat de kids lekker piraatje spelen op de oude zeilboot van kidsclub Ayo le Dodo. En zink zelf weg in de loungestoel van Zilwa's buitenbioscoop. Het uitzicht op de Anse la Raie lagune maakt dit plaatje compleet. Welkom op exotisch Mauritius!

Vanaf €1.688,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Beachcomber Trou aux biches

Beachcomber Trou aux biches
DeJongIntra.nl

Dit beroemde en romantische eco-vriendelijke 5-sterren resort beschikt over individuele chalets gelegen in een prachtige tropische tuin.

Vanaf €1.86 Meer informatie Boek reis

La Palmeraie Boutique Hotel

La Palmeraie Boutique Hotel
DeJongIntra.nl

Sfeervol hotel geïnspireerd op een traditionele, Marokkaanse riad. Tijdens uw vakantie bent u hier van alle gemakken en comfort voorzien en zal het u aan niets ontbreken.

Vanaf €1.53 Meer informatie Boek reis

Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa
DeJongIntra.nl

Een zeer comfortabel modern resort met alle faciliteiten gelegen in het noorden van Mauritius op loopafstand van diverse restaurants.

Vanaf €1.56 Meer informatie Boek reis