Hotel Riad Armelle

In het hart van de Medina van Marrakech. Talrijke bezienswaardigheden zoals het Djemaa el Fna plein, winkels, uitgaansmogelijkheden met restaurants, bars en cafés liggen in de directe omgeving.

Vanaf €157,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Chems

Hotel Chems
DeJongIntra.nl

Het comfortabele Chems hotel is gelegen in de wijk Medina op loopafstand van de bekende bezienswaardigheden. Het hotel heeft een buitenzwembad waar u heerlijk kunt afkoelen na een bezoek aan de stad.

Vanaf €293.00 Meer informatie Boek reis

5-daagse Excursiereis Magisch Marrakech

5-daagse Excursiereis Magisch Marrakech
TUI.nl

Marrakech, stad van moskeeën, minaretten, palmbomen, ooievaarsnesten en geheimzinnige soeks. Een levendige en kleurrijke mengelmoes van Arabische, Afrikaanse én Europese invloeden. Hier voel je je koning in een bijzonder rijk! Trekpleisters als het Bahiapaleis en het Djemaa-el-Fna plein. En bazaars waar we ruiken aan kruiden en sprookjesachtige spullen op de kop tikken; leren slofjes, zilveren schalen, waterpijpen, betoverende lampen, schattige theeglaasjes? Wat neem je mee? Even de stad uit, naar de groene Ourikavallei, met traditionele Berberdorpjes en mooie tuinen. En sluit je de reis in stijl af met een stevige scrubsessie in een traditionele hammam?

Vanaf €656.00 Meer informatie Boek reis

Pension Riad Barroko

Pension Riad Barroko
DeJongIntra.nl

Authentieke en sfeervolle riad in het centrum van de oude medina, op ca. 800 m van het Djemaa el Fna-plein.

Vanaf €29.00 Meer informatie Boek reis