Hotel SENTIDO Mallorca Palace

? Stijlvol, klassiek ingericht adults only hotel? All inclusive formule van hoogstaand niveau? Verzorgde kamers en suites steeds met ruim terras en zwembadzichtDit stijlvolle hotel straalt rust en...

Vanaf €810,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Myseahouse Hotel Flamingo

Myseahouse Hotel Flamingo
Kras.nl

Vakantie Playa de Palma met verblijf in een 4-sterren hotel o.b.v. Half pension

Vanaf €655.00 Meer informatie Boek reis

Inturotel Cala Azul Garden

Inturotel Cala Azul Garden
TUI.nl

Dit gezellige appartementencomplex is gelegen in een mooie, rustige tuin omringd door prachtige pijnbomen en palmbomen. Wandel naar de prachtige baai Cala Ferrera en Cala Esmeralda. Alle gasten mogen gebruik maken van de faciliteiten van de nabijgelegen populaire Inturotel resorts Esmeralda Park en Cala Azul Park. Inturotel Cala Azul Garden is ideaal voor mensen die graag in een rustige omgeving willen verblijven, maar ook af en toe willen genieten van de levendigheid en vele faciliteiten van de omliggende bijbehorende complexen.

Vanaf €524.00 Meer informatie Boek reis

Viva Palmanova

Viva Palmanova
TUI.nl

Dit verzorgde aparthotel is erg populair onder families en ligt op een paar minuten lopen van het strand en het centrum van Palma Nova. Hier vind je werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie. Terwijl de kids Piet piraat spelen op een heus piratenschip, ontspan jij aan het Adults Only zwembad en lees je eindelijk dat spannende boek uit. En in de avond staat een goed diner op de planning bij het à la carte restaurant.

Vanaf €895.00 Meer informatie Boek reis