Pestana Colombos Resort

Strandvakantie Porto Santo met verblijft in Pestana Colombos Resort op basis van All Inclusive

Vanaf €825,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Individueel Verrassend Madeira - Vidamar Resorts

Individueel Verrassend Madeira - Vidamar Resorts
Kras.nl

Vliegreis Portugal, Madeira incl. verblijf, ontbijt & diner in 5-sterren hotel met o.a. Funchal, Pico dos Barcelos, Câmara de Lobos en Porto Moniz

Vanaf €764.00 Meer informatie Boek reis

Overwinteren Madeira - Terrace Mar Suite

Overwinteren Madeira - Terrace Mar Suite
Kras.nl

Het subtropische eiland Madeira, gelegen in de Atlantische Oceaan, is één van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa. Het hele jaar door zorgt een mild klimaat voor een uitbundige, weelderige natuur met de mooiste bloemen en planten. De hoogste tijd om kennis te maken met deze 'Parel van de Atlantische Oceaan'! Vult u uw vakantie helemaal naar eigen wens in: zwemmen, fietsen, per bus het eiland over om leuke dorpjes te verkennen, lekker eten, wandelen en uitgaan! U kunt vooraf ook autohuur bijboeken of kiezen voor een afwisselend excursie- of wandelpakket! Madeira is een prima vakantie-eiland met ongekende mogelijkheden!

Vanaf €709.00 Meer informatie Boek reis

Fly-drive Kleurrijk Madeira

Fly-drive Kleurrijk Madeira
Kras.nl

Madeira heeft niet voor niets als bijnaam 'Bloemeneiland'. De vrolijke kleuren en heerlijke geuren verwelkomen elke reiziger en de lieflijke dorpjes aan de kust evenals het ruige vulkanische binnenland zijn een bezoek meer dan waard. Deze Portugese parel in de Atlantische Oceaan is uitstekend per huurauto te ontdekken!Uw hotelsU brengt de eerste 2 nachten door in het 4-sterren Hotel Colmo in Santana. De 3 nachten daarna verblijft u in het comfortabele 3-sterren Hotel Moniz Sol in Porto Moniz. De laatste 2 nachten brengt u door in Hotel Orca Praia. Zie voor meer informatie over deze hotels het tabblad `Accommodatie`.

Vanaf €499.00 Meer informatie Boek reis