8-dgs rondreis Labyrint van verrassingen Heraklion

Als grootste en meest zuidelijk gelegen Griekse eiland mag Kreta zich beroepen op levendige badplaatsen, bergachtige gebieden met ruige kustlijnen en een rijke cultuur met vele archeologische trekpleisters. Dankzij de vrij geïsoleerde ligging heeft het eiland door de eeuwen heen haar Griekse karakter behouden. Deze autorondreis brengt je van noord naar zuid en van oost naar west op de meest bijzondere plekken. Vind je weg in dit labyrint van verrassingen.

Vanaf €446,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Golden Sand & Sun

Golden Sand & Sun
TUI.nl

Je ideale vakantie is de perfecte combinatie van luieren op het strand en struinen door de stad. Om te beginnen zet je al snel Golden Sand & Sun op je verlanglijstje. De appartementen liggen op nog geen honderd stappen van het gouden zand van Chrissi Akti. En in een rit van 10 minuten sta je in het hart van Chania. Je valt meteen voor de charme van deze stad. Bij de haven van het romantische Chania hop je van de ene hippe bar naar de andere authentieke taverne. Kali orexi! Smalle straatjes, kleurige shops en historische gebouwen wisselen het straatbeeld af. Zorg voor voldoende gigabytes op je camera. En natuurlijk neem je de tijd om lekker bij te kleuren bij het zwembad van het complex. Het is ten slotte vakantie.

Vanaf €382.00 Meer informatie Boek reis

Esperides Villas & Spa (appartement)

Esperides Villas & Spa (appartement)
Kras.nl

Vakantie Griekenland naar Kreta met verblijf in een 4-sterren + appartementencomplex o.b.v logies

Vanaf €347.00 Meer informatie Boek reis

App. Sirena

App. Sirena
Sunweb Zomer

De knusse en kleinschalige appartementen Sirena hebben een geweldige ligging als je van de zon en zee houdt. Het ligt namelijk aan het strand. Ideaal om het appartement uit te lopen en direct je handdoekje neer te kunnen leggen. Na een ochtendje aan het strand kunt je 's middags ook gewoon verder zonnen en zwemmen bij het zwembad. In de directe omgeving zijn een aantal leuke restaurantjes te vinden. De eenvoudige, ruime en goed verzorgde appartementen worden overigens gerund door een zeer vriendelijke familie. Zij proberen je overal mee te helpen zodat de vakantie niet meer stuk kan. Dit is nog eens gastvrijheid onder de Griekse zon!

Vanaf €379.00 Meer informatie Boek reis