Poiano Resort

Poiano Resort is een ruim park in de heuvels van Garda. Het groene park van maar liefst 60 hectare en het prachtige uitzicht over de wijngaarden en het Gardameer zorgen voor de nodige rust. Maar niet te veel, want hier is genoeg te doen. Baantjes trekken of ravotten in het zwembad van Olympisch formaat of samen een potje tennissen. De kinderen spelen bij de miniclub, in de speeltuintjes of op het voetbalveld. De auto brengt je deze vakantie naar het Gardameer en de idyllische plaatsjes daaromheen.

Vanaf €186,00
 
 

Vergelijkbare reizen

10-dg rondreis Venetie, Gardameer & Lago Maggiore

10-dg rondreis Venetie, Gardameer & Lago Maggiore
TUI.nl

Het noorden van Italië is niet voor niets zo geliefd bij Nederlanders. Door het milde klimaat is de streek uitbundig in bloemen en planten. Je vindt er kleurrijke steden, een prachtig contrast met het blauwe water. Deze reis begint met een klapper: Venetië. Daarna zijn de meren aan de beurt. Een afwisselende route via het Gardameer en Verona, middeleeuws Bergamo en het Comomeer met als eindbestemming het Lago Maggiore.

Vanaf €482.00 Meer informatie Boek reis

Gardameer - Parc Hotel

Gardameer - Parc Hotel
Kras.nl

Autovakantie Italië naar Peschiera del Garda met verblijf in het 4-sterren Parc Hotel op basis van All Inclusive

Vanaf €79.00 Meer informatie Boek reis

Villa Antica Torre

Villa Antica Torre
TUI.nl

Villa Antica Torre in San Felice del Benaco is, zoals de naam al doet vermoeden, een historisch, 18e-eeuwse villa. Het pand is zorgvuldig gerenoveerd en verbouwd tot sfeervolle, authentieke appartementen. De villa staat op een rustige plek, niet ver van het centrum van San Felice del Benaco. Loop er naar toe voor een drankje op één van de vele terrassen. Wissel actieve dagen af met relax dagen; in de ruime tuin vind je een zwembad met heerlijke ligbedden. Ideaal voor een lome, zonnige zwembad dag. Echt een fijne plek voor de vakantie.

Vanaf €284.00 Meer informatie Boek reis