Hillside Beach Club

Welkom in het paradijs op aarde. Deze schitterende club heeft een uitzonderlijke ligging aan een privébaai en wordt omringd door prachtige natuur. Zodra je hier aankomt waan je je direct in een andere wereld. Helderblauw water, overal groen, een mooi strand en die sfeer...Fenomenaal. Hillside Beach Club bestaat uit kleine bungalows die terrasvormig tegen een berghelling zijn gebouwd. Lekker slapen in frisse kamers en daarna ontwaken met een geweldig uitzicht. Om over de buffetten maar niet te spreken. De koks maken dagelijks gastronomische hoogstandjes, met als afsluiter een meterslang toetjesbuffet. Wordt het de chocolademousse of toch de kwarktaart? Hier is het écht moeilijk kiezen.

Vanaf €782,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Club Tuana (hotel)

Club Tuana (hotel)
Kras.nl

Zonvakantie Turkije / Fethiye met verblijf in een 5-sterren hotel o.b.v. All Inclusive

Vanaf €382.00 Meer informatie Boek reis

Jiva Beach Resort

Jiva Beach Resort
TUI.nl

Het Jiva Beach Resort heeft een rustige ligging, net buiten Fethiye. Het resort is gebouwd rondom een kleine lagune waar je zelfs schildpadden kunt spotten. Turtle alert! Door de laagbouw en kleinschaligheid van het resort heerst er een gezellige sfeer. Je zult je snel één voelen met de natuur. De lange lijst van faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen maakt dit hotel zeer geschikt voor families. Klein of groot, de patisserie is bij iedereen een hit! Tel hier de gevarieerde buffetten en het supervriendelijke personeel bij op en het plaatje is compleet.

Vanaf €544.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Hillside Beach Club

Hotel Hillside Beach Club
Suntip.nl

LAGE: Das Hotel liegt direkt am Strand, ca. 4km von Fethiye und ca. 55km vom Flughafen Dalaman entfernt. Taxi- und Minibusverbindungen in die umliegenden Orte. EINRICHTUNGEN: Nationale Kategorie:...

Vanaf €690.00 Meer informatie Boek reis