Blau Costa Verde (hotel)

Vakantie Cuba naar Holguin met verblijf in een 4-sterren resort o.b.v. All Inclusive. Vliesreis met TUIfly

Vanaf €736,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Cruise Cuba, Mexico, Caribbean & Meliá Varadero

Cruise Cuba, Mexico, Caribbean & Meliá Varadero
Kras.nl

12-/16-daagse reis inclusief zeecruise per MSC Opera**** van Havana naar o.a. Jamaica, Georgetown en Cozumel of naar o.a. Belize, Honduras en Mexico, incl. strandverlenging. Vertrek t/m november 2017

Vanaf €1,025.00 Meer informatie Boek reis

Memories Holguin

Memories Holguin
TUI.nl

Vanaf een heuvel in een prachtige groene omgeving kijkt Hotel Memories Holguin uit over een haast turquoise zee. Laat de vakantie op Cuba maar beginnen! De hartelijke receptionist roept alvast een golfkarretje voor een rit richting hotelkamer of suite. Onthoud waar de poolbar is, daar ziet het er gezellig uit! Tussen de kleurrijke gebouwen en de tropische tuinen zie je een paar sportievelingen een potje tennissen. Snel uitpakken en dan langs de vijf zwembaden naar beneden wandelen richting het hagelwitte Playa Yuraguanal. Bij de beach bar speelt de muziek van de Buena Vista Social Club. Laat de ober nu maar een mojito brengen en val in slaap met het ruisen van de palmbomen op de achtergrond.

Vanaf €786.00 Meer informatie Boek reis

H10 Panorama

H10 Panorama
TUI.nl

Wie zegt dat je moet kiezen tussen een zonvakantie en citytrip? Op Cuba doe je het gewoon allebei. En Hotel H10 Panorama - met een prachtig uitzicht over de baai van Havana - is de perfecte uitvalsbasis. Stap op de gratis shuttlebus naar La Habana Vieja en slenter door de smalle steegjes van het oude centrum. Vergaap je aan Amerikaanse oldtimers. Dans de salsa op straat en drink een mojito zoals Hemingway. En na zo'n dag vol Cubaanse indrukken is het heerlijk thuiskomen in de airco van je deluxe kamer. En in H10's grote zwembad! Sluit de dag af met wat arroz con pollo in huisrestaurant El Viajero. Om daarna heerlijk op bed te ploffen. Morgen weer zo'n dag?

Vanaf €1,443.00 Meer informatie Boek reis