App. Villa Maria

Als je aankomt in Appartementen Villa Maria, staat de eigenaresse Maria je al op te wachten. Breed glimlachend is ze oprecht blij om je te ontvangen als gast. Regelmatig zal ze je een zelfgemaakt gebakje laten proeven of even vragen hoe het met je gaat, wat een gastvrijheid! Daarnaast kent ze het eiland op haar duimpje, dus voor vragen en leuke tips kun je altijd bij haar terecht. Als we 's ochtends wakker worden komen we tot de ontdekking dat ochtenden hier spectaculair zijn. Vanaf je eigen balkon komt de zon op vanuit Turkije, zo begint je dag al meteen goed! En met de rustige ligging nabij een klein vissershaventje, kan het bijna niet sfeervoller. Hier sta je echt middenin het Griekse leven. De prachtige kustlijn aan de overkant ligt er in de verte al mooi bij, dus waarom niet zelf eens bezoekje plannen? In de vroege morgen vertrokken wij per boot (vanuit Chios-stad) naar het Turkse plaatsje Çesme. Fantastisch dat je in nog geen uurtje varen van Europa, zo Azië binnen kan varen. Çesme is een luxe badplaats, waar veel Turken hun vakantie doorbrengen. Met een breed strand, helder water en een oud centrum geven wij ze groot gelijk. Je proeft hier nog echt het Turkse karakter. Dit is echt een leuk extraatje voor onze heerlijke vakantie in Griekenland!

Vanaf €369,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Erytha and Resort

Hotel Erytha and Resort
Sunweb Zomer

Hotel Erytha Beach is een goed viersterrenhotel dat bestaat uit een hoofdgebouw en drie bijgebouwen. Het ligt aan een rustige baai en het privézandstrand ligt hier voor de deur. Maar je kunt er ook voor kiezen om te zonnebaden aan één van de twee zwembaden, waarbij allebei een poolbar te vinden is. Voor kinderen is er een apart kinderbadje.

Vanaf €429.00 Meer informatie Boek reis

App. Aegean Dream (vh Golden Sand)

App. Aegean Dream (vh Golden Sand)
Sunweb Zomer

Appartementen Aegean Dream is een prachtig luxe complex met een zeer centrale ligging, vlakbij het mooie zandstrand en dicht bij het centrum van Karfas. In en rondom het complex zijn voldoende faciliteiten, u kunt zich in ieder geval prima vermaken. Er is een groot zwembad, een restaurant met terras en u heeft een prachtig uitzicht over de zee als u met een verkoelend drankje aan het zwembad ligt. Houdt u van luxe en wilt u genieten van deze prachtige omgeving dan is dit de juiste keuze voor een vakantie op het bijzonder mooie eiland Chios.

Vanaf €434.00 Meer informatie Boek reis

App. Amarandos

App. Amarandos
Sunweb Zomer

Op een heuvel gelegen én met uitzicht op zee wordt je hier verwelkomd door Birgit: de gastvrouw van Appartementen Amarandos. Gelijk een goed begin, want alles wordt netjes uitgelegd en voor vragen kunnen we altijd langskomen. Ons appartement is mooi en modern ingericht en het balkon is perfect. Met dat lekkere klimaat, brachten wij hier de meeste tijd door en dan vooral op de zwoele zomeravonden. Heerlijk met al die geluiden van de zee op de achtergrond. En als je wakker bent, kun je in de morgen in alle stilte alvast een duik in zee nemen. Zo begin je de dag natuurlijk wel heel erg goed. Chios is van zichzelf nog behoorlijk authentiek te noemen. Het toerisme is er wel, maar heeft het Griekse sfeertje niet aangetast. Zeker in de kleinere dorpjes kun je het Griekse leven helemaal beleven. Met een huurauto kun je gemakkelijk de dorpjes 'Mesta' en 'Pyrgi' bezoeken. Met een middeleeuwse uitstraling is het heerlijk om door de straatjes heen te slenteren. En als de kerkklok dan begint te luiden, voel je gewoon die authentieke sfeer!

Vanaf €414.00 Meer informatie Boek reis