Baie du Kernic

Tussen Roscoff en Plouescat, op 100 meter van het strand, biedt camping La Baie du Kernic een vakantie midden in een rijke natuur. Waterpret is op de camping verzekerd: er is niet alleen een mooi verwarmd buitenbad maar ook een binnenbad, een kinderbadje en een jacuzzi. In de buurt vind je een watersportcentrum, mogelijkheden om te zeilen, surfen, wandelen, paardrijden, vissen... of maak een uitstapje naar Roscoff, het eiland van Batz of Morlaix. Op de camping zelf kun je trouwens ook wel actief zijn. Ga met nieuwe vrienden een potje voetballen of volleyballen en de tafeltennistafels staan er ook niet voor niets.

Vanaf €108,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Camping Les Alizés

Camping Les Alizés
Sunweb Autovakanties

Ben je toe aan een heerlijke strandvakantie in het buitenland, maar wil je niet al te ver rijden met de auto, dan is de gezellige camping Les Alizés een goede mogelijkheid. Deze mooie camping is leuk voor de hele familie en ligt in de Franse regio Bretagne. Bekend om zijn prachtige witte zandstranden en op slechts 10 uur rijden vanaf Utrecht.

Vanaf €179.00 Meer informatie Boek reis

Résidence Pierre & Vacance Cap Azur

Résidence Pierre & Vacance Cap Azur
Sunweb Autovakanties

Résidence Pierre & Vacance Cap Azur ligt in de rustige badplaats Cap Coz. Je zult zien dat de hele accommodatie een typisch Bretoense stijl uitstraalt. De leien daken, de witte balkons en natuurlijk het uitzicht op de zee. Je staat namelijk binnen een paar stappen op het zandstrand. In de omgeving is ontzettend veel te doen en te zien. Sportliefhebbers zijn vaak helemaal verliefd op deze regio. Er is ook zoveel mogelijk. Résidence Pierre & Vacance Cap Azur organiseert ook zelf leuke uitstapjes. Cultuur-, natuur- en geschiedenisliefhebbers zijn hier net zo goed op hun plek. De regio en ook Résidence Pierre & Vacance Cap Azur is een bestemming voor het gehele gezin. Oud en jong zijn weg van het lekker verwarmde zwembad, maar het kinderbadje is natuurlijk speciaal voor de kinderen. Op het groene terrein van het vakantiepark kunnen zij ook naar hartenlust spelen. Als de kids echt helemaal geen genoegen kunnen krijgen van het water is een uitstapje naar het aquarium Aquashow misschien een aanrader.

Vanaf €469.00 Meer informatie Boek reis