Family Belvedere

Het 3+ sterren Hotel Familiy Belvedere in Bodrum ligt direct aan de prachtige Turkse zee. In dit gezellige, gastvrije familie resort heeft u een heerlijke all inclusive vakantie. Het is tegen een heuvel opgebouwd en is ruim en mediterraans opgezet, met gezellige buitenterrassen.

Vanaf €669,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Rixos Premium Bodrum

Rixos Premium Bodrum
Sunweb Zomer

Rixos Premium Bodrum is het pareltje van Torba. Het resort beschikt over alle denkbare faciliteiten en oogt modern en rustgevend. Het hele complex is tegen een helling aangebouwd en vanaf het resort heb je een schitterend uitzicht over de baai van Torba en het privé-strand. Rixos Premium Bodrum ligt op zo'n tien kilometer afstand van Bodrum. Met de dolmus kun je binnen tien minuten in Bodrum staan. Voor de sportievelingen is er genoeg te beleven. Het hotel heeft eigen tennisbanen, basketbal, biljart en beachvolleybal. Het animatieteam organiseert dagelijks tal van activiteiten. Zo kunnen kinderen deelnemen aan een flora en fauna ontdekkingstocht in het hotel of meedoen met diverse spellen, terwijl volwassenen een heerlijke cocktail drinken onder de Turkse zon. Het resort beschikt over een eigen eilandje voor het resort. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon op een van de kleine kades. Verder beschikt het hotel over een eigen spa, wat de ideale gelegenheid biedt om helemaal te ontspannen en tot rust te komen.

Vanaf €684.00 Meer informatie Boek reis

Sami Beach (hotel)

Sami Beach (hotel)
Kras.nl

Strandvakantie met verblijf in een 3-sterren hotel Sami Beach o.b.v. All Insclusive

Vanaf €358.00 Meer informatie Boek reis

Blue Cruise Egeïsche kust + verlenging Ersan Resort

Blue Cruise Egeïsche kust + verlenging Ersan Resort
Kras.nl

Vaarvakantie Turkije met verlenging in een 5-sterren hotel in Bodrum. Vaar langs verscholen baaien en vele andere prachtige ongerepte plekjes!

Vanaf €642.00 Meer informatie Boek reis