Family Belvedere

Het 3+ sterren Hotel Familiy Belvedere in Bodrum ligt direct aan de prachtige Turkse zee. In dit gezellige, gastvrije familie resort heeft u een heerlijke all inclusive vakantie. Het is tegen een heuvel opgebouwd en is ruim en mediterraans opgezet, met gezellige buitenterrassen.

Vanaf €669,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Ayaz Aqua

Hotel Ayaz Aqua
Kras.nl

Zonvakantie Turkije / Bodrum met verblijf in een 3-sterren hotel - modern hotel op ca. 100 m van het strand en nabij het gezellige centrum van Gümbet

Vanaf €329.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Izer Beach

Hotel Izer Beach
Kras.nl

Zonvakantie Bodrum met verblijf in een 4-sterren hotel - direct aan het strand en op loopafstand van het centrum van Torba!

Vanaf €467.00 Meer informatie Boek reis

Bitez Park

Bitez Park
TUI.nl

Hier geniet je van de echte Turkse gastvrijheid! Dit kleinschalige complex wordt namelijk gerund door een familie waarbij service hoog in het vaandel staat. Door de gemoedelijke sfeer heb je het gevoel alsof het je tweede thuis is. En ook de eenvoudige, maar ruime appartementen zorgen voor een aangenaam verblijf. Bitez Park ligt op enkele minuten lopen van de gezellige boulevard en het strand van Bitez, waar zich ook een aantal gezellige restaurants, bars en winkels bevinden. Wil je een dagje uit naar Bodrum? Dan kan dat ook! Want voor het appartement complex stoppen er dolmusjes waarmee je gemakkelijk naar het centrum van Bodrum kunt reizen.

Vanaf €333.00 Meer informatie Boek reis